Genieten van het fietsen!

Fietsen in Nederland is geweldig mooi! Veel variatie in omgeving en vrijwel altijd wind. Op verschillende locaties de mogelijkheid om te trainen op heuvels en het rijden van afstanden is goed te doen.

Veel fietsers willen ook graag fietsen in de bergen. Nieuwe omgeving, andere uitdagingen. Het komt nog meer aan op je doorzettingsvermogen en technische vaardigheden.

Gericht trainen helpt dan om met plezier in de bergen te fietsen! Trainen gericht op het verbeteren van je conditie en oefenen in het optimaliseren van je technische vaardigheden.

Interesse? Schrijf je in voor een clinic of neem contact op om te bespreken hoe je je optimaal kunt voorbereiden op jouw uitdaging!

Gepubliceerd door Passion4Biking

Mijn naam is Paul van Dam. Als fanatieke fietser heb ik ruim 47 jaar ervaring op de racefiets, 30 jaar op de mountainbike en al ruim 30 jaar ervaring in het overbrengen van kennis en het aanleren van vaardigheden. Een uit de hand gelopen hobby die veel plezier geeft op allerlei vlakken en in binnen- en buitenland. Trainingen, clinics en coaching zet ik in om je in de gelegenheid te stellen om nog beter te fietsen en nog meer plezier te beleven aan deze mooie sport. Gewoon genieten van het fietsen dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *